لیست اختراعات حسين فخاري


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1391/12/19
تاریخ ثبت: 1391/12/19
مخترع/مخترعان: حسين فخاري
خلاصه اختراع:

در اين اختراع با بهره گيري از خواص بنتونيت اكتيو، محصولي گرانولي بر پايه اين ماده معدني فرآوري شده توليد گرديده است كه با كليه اجزاي پودر شوينده سازگار بوده و مي تواند به طور مستقيم وارد فرمولاسيون پودر شوينده گردد و بنابراين شويندگي و نرم كنندگي پارچه ها و لباس ها به طور همزمان اتفاق مي افتد. فرمولاسيون ويژه اين محصول به گونه اي است كه قدرت سختي گيري حدود 20% زئوليت 4A مورد مصرف صنايع شوينده دارد و بنابراين مي تواند تا حدودي جايگزين سختي گيرهاي مورد استفاده در فرمولاسيون پودر شوينده شود. اين محصول علاوه بر مزاياي متعدد براي مصرف كنندگان منجر به ايجاد ارزش افزوده قابل توجه براي توليدكنندگان شوينده به دليل اضافه شدن گرانول ها به صورت post addition در مراحل انتهايي خط توليد مي شود. با استفاده از اين محصول توليد كننده مي تواند نسل جديدي از پودر شوينده كه چند منظوره مي باشد را به عنوان يك نوآوري ارزشمند به مشتري ارائه نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/02/31
تاریخ ثبت: 1394/03/02
مخترع/مخترعان: حسين فخاري
خلاصه اختراع:

اين اختراع بر استفاده از نانومواد مختلف در توليد لاستيك هاي ويژه مورد استفاده در صنايع فولاد متمركز است. يكي از مسائل مطرح در خصوص لاستيك هاي مورد استفاده در صنايع فولاد، استهلاك سريع و پايين بودن طول عمر آنها در كاربردهاي مختلف در اين صنايع است. افزايش طول عمر اين لاستيك ها از اهميت ويژه اي برخوردار است چراكه تعويض اين قطعات لاستيكي فرآيندي زمان بر بوده و منجر به افت سرعت توليد در صنايع فولاد مي گردد. بنابراين هر عاملي كه بتواند طول عمر اين قطعات را افزايش دهد قطعا منجر به افزايش توليد در اين صنايع خواهد شد. در اين اختراع بهبود خواص مختلف به ويژه خواص مكانيكي و افزايش طول عمر لاستيك هاي مورد استفاده در صنايع فولاد از طريق ورود نانومواد مختلف در فرمولاسيون اين لاستيك ها مورد تاكيد قرار گرفته است. استفاده از اين نوع لاستيك هاي مقاوم حاوي نانومواد مي تواند ارزش افزوده قابل ملاحظه اي براي صنايع فولاد ايجاد كند چراكه علاوه بر بهبود خواص مكانيكي و در نتيجه افزايش طول عمر منجر به كاهش زمان هاي توقف خط توليد جهت تعويض اين قطعات لاستيكي و كاهش مصرف اين مواد خواهد شد.

تاریخ ثبت: 1395/06/06
خلاصه اختراع:

در اين اختراع از لجن سنگ به عنوان ماده اوليه اصلي توليد آجرهاي ساختماني استفاده شده است. ميزان لجن سنگ موجود در محصول نهايي حداقل 50% مي باشد. در اين اختراع مي توان از مواد ديگري با اندازه ذرات درشت تر به عنوان پركننده استفاده كرد اين مواد مي تواند نخاله هاي ساختماني سايز شده، پوكه هاي ساختماني، شن، ماسه و ديگر مواد با اندازه 10-0 ميليمتر باشد. ميزان چسب معدني مورد استفاده مي تواند بين 5-20% متغير باشد. براي توليد محصول ابتدا مواد اوليه بوسيله مخلوط كن هاي صنعتي به صورت كامل يكنواخت مي گردد و رطوبت مخلوط بين 5-25% تنظيم مي شود، بعد از يكنواخت شدن، مخلوط به درون قالب منتقل شده و با فشار مكانيكي به طور كامل فشرده مي گردد. نمونه قالب گيري شده در دماي محيط قرار گرفته تا كاملا محكم گردد. سپس از قالب جدا شده و مورد استفاده نهايي قرار ميگيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/09/19
تاریخ ثبت: 1399/04/24
خلاصه اختراع:

پيگمنت سياه مورد استفاده در صنايع مختلف به صورت كلي به دو دسته تركيبات كربن بلك (دوده) و اكسيد آهن سياه تقسيم بندي مي شود. دوده معمولا به عنوان عامل رنگزايي مشكي در توليد محصولات پايه رنگ و رزين مورد استفاده است. با توجه به وجود گروههاي آلي بر سطح دوده ديسپرس شدن آن در رنگ نسبت به محصولات معدني ساده تر مي باشد. يكي از مشكلات دوده عدم دوام آن در دماي بالا و عدم رنگدهي مناسب در بسترهاي آبي مانند قطعات بتني است. همچنين دوده در رنگهاي مقاوم به خوردگي نقش مهمي ايفا نمي كند. در اين كاربردها اغلب از اكسيد آهن مشكي به عنوان عامل رنگزايي استفاده مي شود. اكسيد آهن مورد استفاده در صنايع در دو نوع معدني و سنتزي مي باشد. اكسيد آهن سياه كه به عنوان پيگمنت در صنعت مورد استفاده است از روشهاي سنتزي توليد مي گردد كه چهار روش توليد عمده عبارتند ازكلسيناسيون سولفات آهن، رسوب گذاري ، فرآيند لاكس (احيا كردن محصولات آروماتيك نيترو با آنتيموان يا آهن) و يا استفاده از پسماندهاي جانبي صنعت فولاد. تمامي اين روشها، روشهاي شيميايي حساسي هستند كه به منظور رسيدن به كيفيت بالا به شرايط كنترلي كاملي نياز دارد. كنترل اندازه ذرات و يكنواختي سايز و ساختاركريستالي از پارامترهاي بسيار مهم در كيفيت نهايي محصول مي باشد. توان توزيع و ديسپرس شدن مناسب در بستر نهايي نيز از ديگر پارامترهاي مهم و تاثير گذار بر كيفيت محصول نهايي است. در اين اختراع از يك روش كاملا نوآورانه و با استفاده از تجهيزات و فرآيند ويژه و استفاده از افزودني هاي ويژه متخلخل، پسماند لجني توليد شده در بخشي از فرايند توليد فولاد كه داراي محتواي اكسيد آهن سياه همره با آب و مواد روغني سنگين به صورت امولسيون پايدار است را با تصفيه و استفاده از فرايندهاي ويژه مانند خشك كن ميكرون دراير و دستگاه اتمايزر سوپرسانيك و همچنيني استفاده از افزودني هاي ويژه متخلخل به اكسيد آهن آلترا فاين با قابليت جريان (Free Flow) و توزيع مناسب (Grand) تبديل مي نمايد. اين اكسيد آهن علاوه بر آنكه مي تواند به عنوان پيگمنت سياه در صنايع مختلف مورد استفاده قرار گيرد، همچنين مي تواند به عنوان افزودني ويژه دركنسانتره آهن در جهت بهبود خواص زينترينگ در فرايند توليد گندله آهن نيز استفاده شود.

تاریخ اظهارنامه: 1389/09/28
تاریخ ثبت: 1389/12/16
مخترع/مخترعان: حسين فخاري
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع: در اين خشك كن، كيك خيس ماده پس ازورود به خشك كن در جريان گاز گرم پرسرعتي به حالت تعليق در مي آيد. سپس نازلهاي موجود در دستگاه برخورد شديدي را بين مواد ايجاد مي كنند. به علت باز شدن ناگهانيكيك فيلتردراثر برخورد ميزان زيادي رطوبت از نمونه خارج شد و كاهش اندازه ذرات نيز رخ مي دهد. قسمتي از عمليات آسيابكاري هنگامي روي مي دهد كه ذرات جامد به ديواره هاي خشك كن برخورد مي كنند؛ اما بيشتر كاهش اندازه و عمليات خشك كردن بر اثر سايش بين خود ذرات صورت مي گيرد. طبقه بندي داخلي كه در اين خشك كن وجود دارد باعث ميشود ذرات بزرگتر در اثر نيروي گريز از مركز در خشك كن باقي مانده و همچنان تحت عمليات خشك كردن و آسياب كاري قرار بگيرند و ذرات ريز از خروجي خشك كن به طرف سيكلون و يا جمع كن كيسه اي و يا اسكرابر هدايت گردند. به علت اينكه مدت زمان تماس ذرات جامد با جريان گرم گاز در د چند ثانيه مي باشد افزايش دما در ذرات جامد رخ نمي دهد و اين نوع خشك كن مي تواند در مورد مواد حساس به دما نيز مورد استفاده باشد. در اين نوع خشك كن محدوديتي از نظر سختي ماده؛ نوع ماده؛ افزايش دما و حجم ماده وجود ندارد. با اين نوع خشك كن مي توان ذرات جامد را تا 0.5µM و يا حتي كمتر آسياب نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1392/11/07
تاریخ ثبت: 1393/05/05
خلاصه اختراع:

هدف اصلي اين اختراع نهايي‌سازي فرآيند توليد صنعتي نانو پودر سيليس به منظور توليد اين محصول با نسبت كيفيت به قيمت مناسب و با تناژ صنعتي مطابق با نياز بازار مي‌باشد. مشكلات اصلي در اين فرآيند مربوط به توليد صنعتي، راكتور واكنش، سيستم فيلتراسيون، سيستم خشك‌كن و داگلومراسيون نهايي پودر مي‌باشد. در اختراع حاضر با استفاده از نوآوري ويژه تمامي مشكلات توليد صنعتي اين محصول كاملا حل شده است. محصول نانوسيليس توليد شده در اين اختراع با اندازه ذرات پايه 100-10 نانومتر و با خصوصيات فيزيكي متفاوت چون مساحت سطح m2/gr 600-60 ، جذب روغن gr/100gr 300-100 ، pH، 11-3 و دانسيته پودري gr/ml 0.35-0.07 توليد مي‌شود. اين محصول بر اساس خصوصيات متفاوت داراي گريدهاي متفاوت و كاربردهاي متفاوت بوده و مي‌تواند در صنايع مختلفي نظير صنايع رنگ، كامپوزيت، فايبرگلاس، چسب، پوشش‌هاي صنعتي، سيمان و بتن، توليد خمير دندان، توليد دارو، لاستيك، صنايع حفاري، صنايع كاغذ و غيره مورد استفاده قرار گيرد.

موارد یافت شده: 6